Плазмоліфтинг – нова система омолодження

Плазмоліфтинг або Platelet-Rich Plasma (PRP)Therapyє методом ін'єкційного введення власного плазми, збагаченої тромбоцитами Тромбоцити відомі як клітини крові, відповідальні за її згортання. Але крім цього вони містять сотні білків, так званих факторів росту, які відіграють важливу роль у процедурах омолодження шкіри. Процедура плазмоліфтингу складається з кількох етапів. Спочатку проводиться забір крові пацієнта. Зазвичай беруть від 10 до 80 мл венозної крові пробірку з гепарином, щоб кров не згорнулася. На цьому етапі важливо, щоб гепарин був дуже хорошим очищенням, що дозволить уникнути алергічних реакцій. Потім пробірку поміщають у центрифугу. Найкращим вибором для проведення даного етапу стане центрифуга ЄВА-200.  

                                                          

Після центрифугування ми отримує 3 шари матеріалу, верхній з яких – збагачена тромбоцитами плазма, з якою працює лікар під час проведення процедури. Плазма відбирається в стерильний шприц, і лікар приступає до процедури. Методика, що використовується при процедурі плазмоліфтингу – це внутрішньошкірні ін'єкції. Суть процедури полягає в активізації клітин сполучної тканини, які починають посилено виробляти колагенові та еластинові волокна, а також гіалуронову кислоту. Саме клітини сполучної тканини відповідають за красу та молодість нашої шкіри. Введена плазма стимулює фібробласти. Фібробласти -ndash; клітини, які розташовуються у дермі. Вони виробляють колаген та еластин, а також гіалуронову кислоту. Основні методи в естетичній медицині та косметології спрямовані саме на стимуляцію фібробластів для вироблення так званих «китів» краси та молодості. Колаген та еластин – білки, необхідні для пружності та тургору шкіри, гіалуронова кислота необхідна для зволоження та ліфтингового ефекту, ефекту наповненості. Основний терапевтичний вплив на тканини надають також фактори зростання – ndash; спеціальні речовини, що містяться в тромбоцитах. Саме вони ініціюють процеси регенерації на внутрішньоклітинному рівні.

Плазмоліфтинг - це використання власних резервів організму. Завдяки цьому немає необхідності переживати про сумісність матеріалу, про чужу генну історію тощо, оскільки це все своє власне.  

Про що варто переживати, так це про якісні матеріали, які використовуються для проведення процедури, а також про стерильність і безпеку. Секрет правильно проведеної процедури полягає в унікальній пробірці високої якості. Пробірка для плазмоліфтингу містить гель та гепарин. Гепарин перешкоджає згортання крові. Гель покращує адсорбцію, добре фіксує еритроцити, має чіткий розділовий шар.

Найкращим вибором для проведення процедури стануть пробірки: .ua/product/probirka-dlya-plazmoliftinga-iz-stekla-s-citratom-natriya">Пробірка для плазмоліфтингу зі скла з цитратом натрію та Пробірки з роздільним гелем для плазми.

Скільки процедур необхідно для ефекту? Найчастіше ефект помітний вже після першої процедури. Однак це індивідуально і залежить від вихідного стану шкіри та від того, що бажає отримати пацієнт у результаті. Як монотерапія процедури проводяться з інтервалом від 2 до 3 тижнів, комплекс від 3 до 4 процедур. Результат зберігається від 6 місяців до року. Показаннями до цієї процедури, крім вікових змін та омолодження, є купероз, сухість шкіри, дрібні зморшки, зміни овалу обличчя, вугрі. хвороба, випадання волосся, порушення тургору та еластичності шкіри, ознаки фотостаріння. Слід зазначити, що плазмоліфтинг не заміна пластичного хірургічного втручання. За допомогою плазмоліфтингу ми покращуємо текстуру шкіри, омолоджуємо її, прибираємо дрібні зморшки, освітлюємо пігментні плями, усуваємо дифузне порідіння волосся. Плазмоліфтинг стимуосвіту молодих тканин, відновлення обмінних процесів, активацію місцевого імунітету, поліпшення мікроциркуляції, нормалізацію тканинного дихання. Застосовується в хірургії, ортопедії, стоматології, гінекології, проктології, косметології, спортивної медицини, реабілітації, медицини катастроф. Як у будь-якої іншої процедури, у плазмоліфтингу є протипоказання. Це хронічна патологія печінки, хронічна інтоксикація через надмірне або активне куріння та прийом алкоголю, тяжкі системні захворювання, захворювання крові, запалення шкірних покривів, алергія до про- та антикоагулянтів, імунодефіцитні стани, психічні захворювання, вагітність та ін.

< Плазмоліфтинг не має конкретного вікового порогу. Однак так як ця процедура з використанням крові, необхідно перед процедурою провести дослідження, виконати загальний та біохімічний аналіз крові, дотримуватись дієти (протягом 3х днів до процедури не вживати алкоголь, жирну, гостру та солону їжу).

 

І пам'ятайте, виражений терапевт ефект здатна надати тільки плазма якісного високого ступеня очищення. Отримати таку можливо, використовуючи спеціально розроблені та минулі клінічні випробування сертифіковані пробірки та центрифуги для плазмоліфтингу.

                  <img alt="" data-cke-saved-src="/sites/default/files/probirka-dlya-plazmoliftinga-iz-stekla-bd-vacutainer-citrat-razdelitelnyy-gel_a99f00134dc8196_800x600.png" src="/sites/default/files/probirka-dlya-plazmoliftinga-iz-stekla-bd-vacutainer-citrat-razdelitelnyy-gel_a99f00134dc8196_800x600.png" :="" 150px;"="">  

Відмінними помічника у проведенні процедури стануть Пробірки для виділення мононуклеарів, Голка - «метелик», Пробірки для вакуумного забору крові. Для зручності проведення процедури відмінно підійдуть Кресло косметологічне КОСМО та < a href="http://nikator.com.ua/product/kreslo-sorbcionnoe-donorskoe-vr-1">Крісло сорбційне донорське ВР-1.

Придбати все необхідне для проведення плазмоліфтингу ви можете на сайті ТОВ «Нікатор» або зателефонувавши за вказаними телефонами.

 

                                                                                       З турботою про Вас, ТОВ «Нікатор»

Українська
Форма заявки